Monday, May 26, 2008

MARISHA ENTERPRISE

Anda mahu menjalankan business yang tak perlu banyak modal. Ada syarikat yang menguruskannya supaya wang anda selamat.

Untuk mengetahui apa yang akan saya bawakan ini sms kepada saya segera dan smskan ke 0136901039.

Hanya yang berminat sila smskan saya butiran yang disebutkan kepada nombor tersebut dan beri masa pada saya seminggu untuk menghantar maklumat tersebut melalui pos.

Apa tunggu lagi untuk masa depan anak anak dan juga kepada jejaka yang mencari pasangan hidup dan kaum wanita yang memerlukan wang sampingan untuk "maintain kos" setiap hari jangan lengah sms kan kepada saya detail yang diperlukan. Ianya tidak berisiko kerana saya ada:

- 2 Cara membuat perniagaan ini - modal rendah
modal tinggi

Jadi saudara/i boleh memilih yang mana saudari mahu dan saya akan hantarkan caranya melalui pos dengan percuma dalam tempoh seminggu bekerja.

APA TUNGGU LAGI!! SMSKAN

dan smskan ke 0136901039.

Peringatan!!!
INI BUKAN MLM ATAU SEANGKATAN DENGANNYA!!!

2 comments:

E-BUSINESS said...

Abang thanks tau perkenalkan business ni kat ayu.. hehe bila dapat jumpa abang eh? nak thanks kat abang banyak :)

E-BUSINESS said...

Thanks bro.. lu memang hebat gua respect sama lu.. gua nak kawin dah blan depan :D